Release: Licht En Schaduw!

R

Schip ahoy, maatjes! Ik hoop dat jullie er klaar voor zijn, want vandaag is het dé dag!
We verwelkomen namelijk de Nederlandstalige versie van ‘Light And Shadow’ in ons gamma, en hij heeft de zeer originele titel ‘Licht En Schaduw’ meegekregen! 🙂

Licht en Schaduw vertelt het verhaal van Peter De Piraatkat, die samen met zijn nieuwe vriend Nicky op zoek gaat naar Nicky’s ouders.
Alleen is Nicky geen Piraatkat, maar een Ninjapuppy! En Ninjapuppies zijn al jarenlang de vijanden van de Piraatkatten…
Kunnen Peter en Nicky hun verschillen opzij zetten? Kunnen ze samenwerken? En wat heeft Faith met dit alles te maken?

Vanaf nu kunnen jullie het allemaal ontdekken, en dat door heel eenvoudig een exemplaartje te bestellen via onze webshop!
En omdat het zo lang geduurd heeft voor deze versie eindelijk het daglicht gezien heeft, hebben we er meteen serieus werk van gemaakt!
Jullie kunnen namelijk kiezen uit een softcover en een hardcover versie! En dat niet alleen, ook een .epub ebookversie is beschikbaar vanaf vandaag!
Voor ieder wat wils dus! 

Alle versies zijn voorzien van mooie zwart-wit illustraties van de hand van Nanoeshka Vervoort, en kunnen ingekleurd worden door de enthousiaste lezers!
Zij die hun beste kleurkunsten willen laten zien op social media, doe dit zeker met de hashtag #ArsenicLime zodat we ze kunnen delen met iedereen!

En als je het boek gelezen hebt, laat dan zeker een review achter in de webshop! Daarmee help je zeker de anderen die nog twijfelen tussen die softcover of die hardcover… of gingen we nu toch voor dat ebook? Al die opties! Wat een luxe!


Add comment

By Michske86

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.